Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kerstitems/domains/kerstitems.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_information_information.php on line 53 Disclaimer | Kerstitems.nl
Hand beschilderde en
mond geblazen kerstitems!

Disclaimer

Algemeen 

Onderstaande is van toepassing op de website van www.kerstitems.nl. Door het gebruik van deze webpagina gaat u akkoord met de disclaimer. 

Privacy 

U kunt deze website anoniem bezoeken of zonder enige informatie over uzelf te verstrekken. In sommige situaties kan het voorkomen dat we meer informatie over u nodig hebben om met u te communiceren, om een bestelling te plaatsen of om uw naam te registreren. Zodra wij uw persoonlijke gegevens op internet verzamelen zullen u hiervan op de hoogte brengen. 
Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar ze vandaan komen en welke provider de bezoeker gebruikt om toegang te krijgen tot internet. De gegevens worden geanonimiseerd zodat zij niet kunnen worden teruggebracht tot personen. 
Verzamelde persoonlijke gegevens zullen niet worden verkocht of aan derden ter beschikking worden gesteld. Uitzonderingen kunnen alleen plaatsvinden wanneer deze gegevens wettelijk verplicht zijn. Op elk gewenst moment kunt u verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te verwijderen. 

Uitsluiting van aansprakelijkheid 

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of claims worden ontleend. Alle aanpassingen, wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. www.kerstitems.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade in welke vorm dan ook door het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website. 

Beschikbaarheid 

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om deze site zoveel mogelijk beschikbaar maken, maar we accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website. 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 

De eigenaar van de auteursrechten van deze website is www.kerstitems.nl of is eigendom van derden die toestemming hebben gegeven aan www.kerstitems.nl om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, verveelvoudiging of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van www.kerstitems.nl.