Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kerstitems/domains/kerstitems.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_information_information.php on line 53 Garantie en retourneren | Kerstitems.nl
Hand beschilderde en
mond geblazen kerstitems!

Garantie en retourneren

Verkeerd artikel geleverd

Wanneer blijkt dat u per ongeluk een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen ervoor zorgdragen dat het juiste door u bestelde artikel zo spoedig mogelijk zal worden nagezonden. U kunt het verkeerd geleverde artikel kosteloos aan ons retourneren door het invullen van het retourformulier. Stuur het artikel compleet met all toebehoren retour vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een degelijke verpakking.

Garantie en defecten

Indien u een product bij Kerstitems.nl heeft gekocht en deze niet juist functioneert, kunt u, voor zover de wettelijke garantietermijn niet is verlopen,  een beroep doen op de klantenservice van Kerstitems.nl.

Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending aan de klantenservice. Bij garantie of defect zijn de kosten voor het terugzenden van de retourzending voor rekening van Kerstitems.nl.

Hoe gaat u te werk

  • Neem contact op met de klantenservice (info@kerstitems.nl). Wij zullen samen bekijken wat er met het product aan de hand is;
  • Nadat er geconstateerd is dat er een probleem met het product is wordt kan het product worden geretourneerd aan Kerstitems.nl. Via een medewerk(er)(ster) van de klantenservice ontvangt u hiervoor de benodigde instructies.

Retourbeleid

Het kan zijn dat u een product wilt retourneren naar Kerstitems.nl, bijvoorbeeld wanneer u niet tevreden bent over één van de geleverde producten. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice  info@kerstitems.nl.
Wij hanteren enkele voorwaarden waar een retouropdracht aan moet voldoen. Lees daarom de informatie op deze pagina zorgvuldig door voordat u besluit contact met ons op te nemen.

Retourvoorwaarden

  1. U kunt binnen veertien (14) werkdagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingsrecht uitoefenen. Wij behouden het recht om een retourzending te weigeren of kosten in rekening te brengen wanneer deze beschadigd is of wanneer er gebruikssporen aangetroffen worden.
  2. Producten waarvan de verzegeling verbroken is zijn uitgezonderd van dit herroepingsrecht. Alleen wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren, kan er na telefonisch overleg met ons aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht.
  3. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. In geval van ontbinding bent u verplicht het ontvangen product binnen 14 werkdagen na de ontbinding aan Kerstitems.nl terug te zenden in de staat waarin u het product heeft ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de retourzending zijn voor eigen rekening.
  4. Indien u van het herroepingsrecht (zoals vermeld bij punt 3) gebruik heeft gemaakt, dan draagt Kerstitems.nl binnen veertien dagen zorg voor terugbetaling van het door u aan Kerstitems.nl betaalde middels een bankoverschrijving. Kerstitems.nl is nimmer aansprakelijk voor enige schade - diefstal of verlies daaronder begrepen - die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat.
Binnen 14 dagen gebrek melden
U bent verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Uw klachten, die betrekking hebben op gebreken aan het product of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, dient u binnen 14 dagen na levering (of binnen 14 dagen na factuurdatum indien de producten niet eerder aan u (konden) worden geleverd), aan Kerstitems.nl ter kennisgeving worden gebracht.

14 dagen herroepingsrecht
U heeft ook het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het retourformulier. Stuur het artikel compleet met alle toebehoren retour vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon, het Modelformulier voor Herroeping en in een deugdelijke verpakking. Klik hier om het Modelformulier voor Herroeping te downloaden.

Kosten retourzendingen

www.kerstitems.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Kerstitems.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Kerstitems.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Kerstitems.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening. Hierbij is een basispakket als verzending voldoende.

Retouradres
Brocante winkel en salon d'thé "Maison La Chasseigne"
Dusseldorperweg 58
1906 AL Limmen