Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kerstitems/domains/kerstitems.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_information_information.php on line 53 Alternatieve Kadobon | Kerstitems.nl
Hand beschilderde en
mond geblazen kerstitems!

Alternatieve Kadobon

Op zoek naar een kado?


Ben je op zoek naar een kado dat goed is voor mens, dier en natuur? Een kado dat zowel origineel als persoonlijk is. Kortom, een kado waarmee je iemand echt raakt? Koop dan de Alternatieve Kadobon. De ontvanger kan deze inwisselen voor tal van inspirerende, spirituele, gezonde, milieuvriendelijke, fair trade en/of wellness producten en diensten (ook online). Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende massage, leuke workshop voor spirituele groei, diervriendelijke make-up, biologische voeding, esoterische oliën of een motiverende coachingsessie.

Koop de kadobon direct hier of lees eerst meer op deze website.


Deelnemer worden?


Heb jij zelf een (web)winkel of organisatie die goed is voor mens, dier en natuur? Dan nodigen we je uit om deelnemer te worden. Je mag dan het meest persoonlijke kado verkopen en stimuleert een bewuste keuze voor mens, dier en milieu. Overigens heb je ook profijt van extra omzet en onze unieke promotiemogelijkheden. Hiermee zet je de Alternatieve Kadobon en je eigen (web)winkel of organisatie in een goed daglicht.

Meld je hier direct aan, attendeer een collega op dit initiatief en profiteer van ons partnerprogramma. Of bekijk eerst deze website op je gemak.